Cicci Hagevi

"...I föreläsningen berättade Laila sin berättelse om att leva i en relation, gå sönder och söka väg att bli hel igen. Laila berättade personligt med värme utan att bli privat. Jag kände att vi som var där, oavsett vad vi har för livserfarenheter och relationer,  kunde få med oss mycket att fundera vidare på och bli stärkta av. När Laila delade sin egen berättelse ville jag lyssna, inte för att tycka synd om, utan för att dela en annan människas erfarenhet och kanske lära av den. Laila klarade konststycket att vara både personlig, berörande och samtidigt varmt professionell och inte utelämnande. Hennes egen berättelse gav sedan tyngd åt de kunskaper som hon förmedlade i hur vi kan vårda våra relationer. Hur det är värt att ta vara på livet och de relationer vi lever i. Hon talade om hur vi kan hantera tankar och frestelser om otrohet. Hon delade med sig av tankar hur vi kan hantera vår situation om otroheten blev ett faktum i våra liv. Med Lailas egen berättelse som bakgrund ger de tankarna en grund som gör dem värda att lyssnas till.

I föreläsningen bjöd Laila på flera inslag då hon sjöng sina egna låtar. Detta var väldigt bra. Som lyssnare fick jag vila i ett annat uttryck för en stund och låta både musiken, texterna och föreläsningen få mer tid att sjunka in. Det var mycket bra, med tanke på att ämnet är så på djupet berörande.

Jag är glad att jag fått lyssna till Laila, att hon orkat, kunnat och vågat skriva denna viktiga bok. Den kommer jag ha nytta av för egen del och i min tjänst som pastor."

Cicci Hagevi, Växjö After Work

Cicci

I föreläsningen berättade Laila sin berättelse om att leva i en relation, gå sönder och söka väg att bli hel igen. Laila berättade personligt med värme utan att bli privat. Jag kände att vi som var där, oavsett vad vi har för livserfarenheter och relationer,  kunde få med oss mycket att fundera vidare på och bli stärkta av. När Laila delade sin egen berättelse ville jag lyssna, inte för att tycka synd om, utan för att dela en annan människas erfarenhet och kanske lära av den. Laila klarade konststycket att vara både personlig, berörande och samtidigt varmt professionell och inte utelämnande. Hennes egen berättelse gav sedan tyngd åt de kunskaper som hon förmedlade i hur vi kan vårda våra relationer. Hur det är värt att ta vara på livet och de relationer vi lever i. Hon talade om hur vi kan hantera tankar och frestelser om otrohet. Hon delade med sig av tankar hur vi kan hantera vår situation om otroheten blev ett faktum i våra liv. Med Lailas egen berättelse som bakgrund ger de tankarna en grund som gör dem värda att lyssnas till.

I föreläsningen bjöd Laila på flera inslag då hon sjöng sina egna låtar. Detta var väldigt bra. Som lyssnare fick jag vila i ett annat uttryck för en stund och låta både musiken, texterna och föreläsningen få mer tid att sjunka in. Det var mycket bra, med tanke på att ämnet är så på djupet berörande.

Jag är glad att jag fått lyssna till Laila, att hon orkat, kunnat och vågat skriva denna viktiga bok. Den kommer jag ha nytta av för egen del och i min tjänst som pastor."

Cicci Hagevi, Växjö After Work

Samuel

Den berömda knappnålens fall, skulle ha ekat i lokalen. Vi ville inte missa ett ord, inte en mening. Uppmärksamheten var total. Sällan har jag upplevt en talare fängsla åhörarnas intresse så fullständigt. Laila lyckas, och det utan stora ord eller gester. Hon framför sin berättelse på ett lågmält, tydligt och nyanserat sätt. ”Nu kanske det skulle vara lämpligt med en liten kafferast”, sa Laila – ingen reagerade, alla ville höra mer, och det på en gång. Rasten blev senarelagd!

Ur Lailas smärtsamma erfarenheter av att gå sönder bjuder hon på varningssignaler att se upp med, tänkvärda råd och många lärdomar för att bli hel igen.

Berättelsen berör på djupet och även om den är mycket stark och personlig blir det inte obekvämt, då Laila med säker hand lotsar åhörarna genom händelsekedjan. Föreläsningen delas upp i olika avsnitt med vilsamma avbrott i form av sånginslag.

En föresläsning jag varmt kan rekommendera för den som på ett eller annat sätt kommer i kontakt med ämnet otrohet. /Samuel

Rickard Holmren

Kände mig styrkt efteråt., som efter själavårdssamtal. Laila Dahl gav oss trötta småbarnsföräldrar balsam för själen.
Rickard Holmren/Tidningen Medljus

Therese

"Tack för underbar sång och bra föredrag, även om det var tungt känslomässigt!!! Jag var helt slut efteråt och flera med mig!"
Therese

Daniella Åslund

"Laila Dahl besökte oss för en Lördagsfrukost, som blev välbesökt och mycket uppskattad! Laila fångade intresset med glimtar från vardagen utan att backa inför de stora frågorna och utan att missa de små glädjeämnena. Med sin härliga humor, insiktsfulla texter och konstnärliga närvaro gav Laila plats för välbefinnande, avkoppling och lärdom. Hon skapade en atmosfär av värme och öppenhet där unga och äldre fick tid för eftertanke, skratt och goda samtal. Frukosten med Laila blev ett andrum fylld av erkännande, bekräftelse och livsglädje!"

Daniella Åslund arrangör Lördagsfrukost, Södertälje

Cathrin Emdén

"Det kvinnliga nätverket Syster Svea anlitade Laila Dahl som föreläsare och inspiratör. Ämne 'Omfamna din otillräcklighet'.

Laila är en inspirerande och inkännande föreläsare som fångade deltagarnas uppmärksamhet! Under föreläsningen varvade hon prat med sång. Det gav en extra dimension till föreläsningen. Hon har en pondus och närvaro på scenen och en musikalitet som gör att alla lyssnar! Efter fikapaus gavs tillfälle till publikens kommentarer och frågor, vilka fångades upp på ett bra sätt av Laila, och skapade bra samtal i gruppen. Vi har fått bra respons från deltagarna efteråt. De kände sig berörda - och inspirerade!"

Cathrin Emdén genom nätverket Syster Svea

Kajsa Starfelt

"Omfamna din otillräcklighet"
Laila talade om budskap och förväntningar vi fått med oss från vår uppväxt.
Hennes sätt att förmedla sitt budskap var omväxlande och underhållande, med sång diktläsning och drama, och lätt att ta till sig. Laila talade utifrån egna erfarenheter vilket ger trovärdighet och ofta är det bästa sättet att få med sig åhörarna.
Några tankar och funderingar, nerskrivna på ett papper, utifrån föreläsningen var bra att få med sig för att komma ihåg och fortsätta fundera.

Kajsa Starfelt

Anne Margrethe Mandt

"Laila Dahl deltok på vårt årlige Kvinneseminar. Hun holdt konsert og gledet flere hundre kvinner i ulike aldre med deilig rocka sang, med sin fremtreden og sine vakre tekster. Laila er ingen stor kvinne – rent fysisk – likevel fyller hun store rom med seg selv og det hun har å by på. Mine beste anbefalinger gis."

Anne Margrethe Mandt, Arrangör Kvinneseminar Oslo

Ulrica Stigberg

Det är med mycket stor behållning jag haft förmånen att lyssna till Laila Dahl. Laila är en duktig artist med lång erfarenhet som hon på ett ypperligt sätt förvaltar i sina föreläsningar. Laila använder sina insikter och erfarenheter hon fått som trebarnsmamma, maka, artist och samtalsterapeut och förmedlar ett viktigt budskap som berör mig djupt. Laila har förmågan att just beröra och genom sina texter, sin utstrålning och närvaro når hon fram till mig som lyssnar. Med andra ord: Laila Dahl har förmågan att prata om det viktiga i livet på ett enkelt och tillgängligt sätt där hon använder sitt artisteri och förmedlar sitt budskap genom tänkvärda texter, hudnära sånger och igenkännande teater.

Jag lyssnar gärna på Laila igen - och igen!
Ulrica Stigberg
Författare, föreläsare, präst i Fryshuset/Sofia församling

Copyright © 2012-2015 Terapistudion
Drift och uppdateringar av: Marpet.seSitemap

Production Lapland Online