Samtalsterapeut

Samtalsterapeut Enskede, Huddinge, Södermalm, Kungsholmen

För de allra flesta av oss går livet uppåt och neråt i perioder. Värst är det när vardagen blir till en brant uppförsbacke, då det ibland kan känns riktigt tungt, som om man inte orkar ta ett enda steg till. Då kan det var bra att prata med någon.

Genom samtalsterapi med en samtalsterapeut får du i en trygg miljö en chans att släppa stenen från dina axlar. Tillsammans hittar vi lösningar som hjälper dig att hitta orken och ta dig hela vägen upp för backen.

Alla kan gå i samtalsterapi, det gäller även om man inte har ett specifikt problem att ta itu med. Det kan ibland bara vara skönt att få prata med någon utomstående som verkligen lyssnar och som kan hjälpa till att hitta redskapen för att du ska nå ökad livskvalitet. Samtalsterapi är också ett effektivt och vettigt sätt att få hjälp att ta itu med olika situationer som missbruk, nedstämdhet, livskris, ångest, relationsproblem eller andra existentiella frågor som behöver redas ut och behandlas.

Varför samtalsterapi?

Det finns många anledningar till varför man vill prata med en utomstående samtalsterapeut, som man kan lita på och som varken dömer eller tar ställning åt dig. Att gå i samtalsterapi är inte konstigare än att man vill bli bättre på sig själv genom att yttra och bearbeta sina tankar och känslor. För ibland vet vi inte varför vi känner vissa känslor eller beter oss så som vi gör.

Andra bra anledningar till att gå i samtalsterapi kan vara för att få hjälp att förändra något i sitt liv som man inte trivs med, att övervinna en rädsla, bryta destruktiva tanke- och beteendemönster eller hantera stress och ångest. Oavsett varför är du välkommen att kontakta mig med dina funderingar och tankar kring samtalsterapi.

Samtalsterapi - så går det till

I våra samtal går vi tillsammans igenom vad du känner och tänker kring din situation och försöker hitta sätt att förtydliga vad som kan vara grunden till det du funderar på. Sedan är det upp till dig att använda de tankar och redskap du får med dig i våra samtal och applicera dem på situationer i din vardag. Våra samtal är 60 minuter per tillfälle och kostar 700 kr inklusive moms.

För att boka en tid med en samtalsterapeut, mejla, så kan vi tillsammans lägga upp en plan för din samtalsterapi.

Copyright © 2012-2015 Terapistudion
Drift och uppdateringar av: Marpet.seSitemap

Production Lapland Online