Jäger

Jag och min man kom till Laila när min tillit till honom hade fått sig en rejäl smäll. Detta är nu över ett år sedan och vi går fortfarande kvar, både tillsammans och jag ensam ibland. Om det inte hade varit för Laila så hade jag och min man inte umgåtts idag, det är både han och jag 100% säkra på. Hon är en fantastisk terapeut och en underbar människa. Inte den sorten som lägger huvudet på sned och tittar medlidande på en utan hon får en att tänka på mer än ett sätt. Hon har hjälpt mig att se saker från flera håll, att rannsaka mig själv och fått mig att förstå mer vad jag egentligen känner och vill. Hon gör så att det "händer något nytt" i hjärnan så man inte fastnar ett sätt att tänka, även om hon naturligtvis inte kan lösa våra problem åt oss. Hon är dessutom en person som inte dömer människor utifrån deras handlingar. Oavsett hur eländig jag har känt mig på väg till henne så jag har ALLTID mått så mycket bättre när jag går därifrån. Vi/jag kommer fortsätta ett tag till och vi vill väldigt gärna rekommendera Laila till alla som behöver hjälp i sin relation eller med sig själv!

Eva Å

Eva Å skrev om Laila Dahl Höglund - Terapistudion:
Laila är en helt underbar och varm person. En bra lyssnare och har många bra tips. Är så tacksam att jag fått lära känna henne. Man ser fram emot att träffa henne och går därifrån med ett leende. Är så tacksam för att jag har fått möjlighet att komma till henne och älta mina problem.Det går sakta men säkert framåt. Tack Laila, du är en klippa! :)

Lena J

Lena J skrev om Laila Dahl Höglund - Terapistudion:
” Jag och min man kom till Laila när min tillit till honom hade fått sig en rejäl smäll. Detta är nu över ett år sedan och vi går fortfarande kvar, både tillsammans och jag ensam ibland. Om det inte hade varit för Laila så hade jag och min man inte umgåtts idag, det är både han och jag 100% säkra på. Hon är en fantastisk terapeut och en underbar människa. Inte den sorten som lägger huvudet på sned och tittar medlidande på en utan hon får en att tänka på mer än ett sätt. Hon har hjälpt mig att se saker från flera håll, att rannsaka mig själv och fått mig att förstå mer vad jag egentligen känner och vill. Hon gör så att det ”händer något nytt” i hjärnan så man inte fastnar ett sätt att tänka, även om hon naturligtvis inte kan lösa våra problem åt oss. Hon är dessutom en person som inte dömer människor utifrån deras handlingar. Oavsett hur eländig jag har känt mig på väg till henne så jag har ALLTID mått så mycket bättre när jag går därifrån. Vi/jag kommer fortsätta ett tag till och vi vill väldigt gärna rekommendera Laila till alla som behöver hjälp i sin relation eller med sig själv!”

Anna

Anna skrev om Laila Dahl Höglund - Terapistudion:
Jag kom till Laila när jag precis hade fått mitt andra barn. Jag kände mig nedstämd, trots denna tid när man förväntar sig vara som lyckligast. Det var verkligen skönt att få komma och prata av sig och att få stöd. Jag såg fram emot varje möte. Laila är verkligen lyhörd och klarsynt. Förutom att lyssna och ge stöd så har hon har även hjälpt mig genom att ge konkreta råd och metoder. Jag använder mig nu av Lailas kloka råd dagligen. Ett varmt tack Laila för att du har varit med och hjälpt mig hitta glädjen igen!

Peninna R

Peninna R skrev om Laila Dahl Höglund - Terapistudion:
Genom Lailas insikt och ömsinta vägledning vågade jag ta itu med mina rädslor. Även de rädslor som jag inte visste om och som jag inte hade vågat uttala. Hos dig Laila är jag inte rädd, vågar även prata om det svåra. Det har gjort mig till en friskare och friare människa, min rädsla krymper och krymper, det är så roligt att våga :)

Charlotte W

Charlotte W skrev om Laila Dahl Höglund - Terapistudion:
Professionell, vänlig och förtroendeingivande. Med medmänsklig värme och mycket vishet förmedlar Laila värdefulla insikter till lyssnaren. Med visuella exempel och dessutom egna tänkvärda texter i sång och musik gör att man bär med sig Lailas föreläsning länge efteråt. Jag kommer gärna igen.

Johan L

Johan L skrev om Laila Dahl Höglund - Terapistudion:
För ett lyckat samtal med konstruktiv feedback om ens beteende krävs det att jag som kund ger av min tid så att min terapeut får möjlighet att lära känna mig och mina problem. Om du ger dig själv den tiden så kommer Laila Dahl Höglund hitta svar på de frågor du har om dig själv och om din omgivning. Hon har på ett personligt och ärligt sätt tydliggjort för mig vilka brister och behov som finns hos mig och i relationen mellan mig och min flickvän. Min flickvän är mitt allt, min största kärlek, och det har aldrig känts konstigt att blotta mina största svagheter och svagheter som pojkvän inför Laila Dahl Höglund. Hon lyssnar in men gör inga värderingar om ens beteende. Allt känns naturligt och jag känner mig alltid välkommen att stiga in i Terapistudion.

Kristina H

Kristina H skrev om Laila Dahl Höglund - Terapistudion:
Proffsig,lugn, empatisk och tankeväckande.

Anders W

Anders W skrev om Laila Dahl Höglund - Terapistudion:
Laila är en kompetent och insiktfull samtalspartner med ett förtroendeingivande och professionellt bemötande. Hennes förståelse för min situation och därav förmåga att ge mig rätt verktyg har inneburit en avgörande helomvändning mot ett livsbejakande leverne.

Hon är värd varenda spänn - Plus dricks!

Ullis

Ullis skrev om Laila Dahl Höglund - Terapistudion:
Laila är en oerhört varm och jordnära människa som man genast känner sig välkommen hos. Tack vare Laila har många av mina tidigare inprogrammerade sanningar eliminerats och jag är idag en trygg person som är sann mot mig själv. Resan har inte på något sätt varit lätt, men det har verkligen varit värt det!!!

Anette

Anette skrev om Laila Dahl Höglund - Terapistudion:
Genom Lailas professionella samtal har jag fått hjälp att växa som människa. Idag står jag på egna ben, tycker om mig själv och vågar leva livet fullt ut. TACK Laila!

Lena M

Lena M skrev om Laila Dahl Höglund - Terapistudion:
Laila är en fantastiskt bra och varm föreläsare,hon kombinerar med fantastiskt fina låtar, en duktig sångerska.Gå och lyssna på henne. Jag tycker att terapi studion är ett bra ställe för samtal. Laila har en värme och ett engagemang som gör att du känner dig väl omhändertagen.

Jenny W

Jenny W skrev om Laila Dahl Höglund - Terapistudion:
Mycket bra, Laila är en så fin och varm person och en mycket bra terapeut. Det är bra tillgänglighet, flexibilitet vad gäller tider etc. Alltid vänligt och bra bemötande. Vacker och rogivande miljö.

Copyright © 2012-2015 Terapistudion
Drift och uppdateringar av: Marpet.seSitemap

Production Lapland Online